Kwaliteitsmedewerker

Als u werkt nemen wij de zorg over uw kind over.

Deze taak nemen we heel serieus en hiervoor hebben wij kwaliteitseisen. Of het nu gaat om voedsel of personeel, de veiligheid of hygiëne alles moet aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Kinderopvang De Groene Kikker en BSO de Frogs werken daarom naast de wettelijke eisen ook volgens de eisen van de HKZ. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor de kinderopvang. Werken volgens het HKZ keurmerk betekent dat onze organisatie haar zaken intern goed op orde heeft, de klant principieel centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.
Het werken volgens de HKZ eisen is niet wettelijk verplicht, maar aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan bieden wij deze extra waarborg.

Ons beleid staat verwoord in protocollen, die regelmatig bijgesteld worden op aanvullende regelgeving en/of ontwikkelingen binnen de kinderopvang. De Groene Kikker streeft naar permanente verbetering van de kwaliteit. Er wordt voortdurend gekeken hoe dingen (nog) beter kunnen en binnen de algemene doelstelling van De Groene Kikker en BSO De Frogs (nog) beter worden afgestemd op de wensen van de klanten (kinderen en ouders), personeel en de maatschappelijke omgeving.

Wij zijn gecertificeerd sinds september 2010.